Webbdesign www.myrstens.se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katter som vi haft som flyttat:

 

S*Centauri´s Love Me Two Times SBI a21

Titel: Europa Champion och Europa Premier

Född:1999

 

Vår andra avelshane och vår ny start på vår avel år 2003. Jag köpte honom av Birgitta Inge och han är släky med vår Saga. Han är pappa till våra E och F kullar. Han tävlade fram till Europa Champion och sedan efter kastrering till Europa Premier. Han blev några Bis, både som okastrerad och kastrerad. Nu bor han vid Höga kusten bron och jagar råttor och trivs utmärkt som utekatt.

 

S*Engelkattens Frou-Frou SBI nr21

 

 

Född: 2003

 

Dotter till Gullefjun och Love. Hade en framgångsrik utställnings karriär som ungdjur. Fick en kull: J kullen och kastrerades i samband med detta. Bor i eget hem i Sundsvall.

 

 

S*Tinywiny´s Miss Ciao Choccolata SBI b

Född: 2001

 

Kom samma år som Gullefjun från viveca Eriksson till oss. de var polare. Fick en utställnings karriär som ungdjur. Var verksam i vår avel och blev mamma till E, G och M kullen. Är nu glad kastart och bor i Matfors.

 

 

IC S Catitzie´s Zecret Zenith SBI n21

Född: 2006

 

Zenith kom till oss från Ing Marie och Per Jonsson i Hovmanstorp. han är och var en jättemysig hankatt. Han tävlade och var verksam i vår avel. Flyttade därefter till Viveca Erikccon och Tinywiny´s uppfödning Ing Marie Jonsson. Är nu nyligen kastrerad och söker nytt hem på lantgård då han älskar att vara ute och klättra. Han är pappa till M, N , O, P, Q och R kullen hos oss, samt en del kullar hos Viveca och några få externa kullar. Viveca och jag har två honor efter honom : Quinta och Xilia, båda tabbymaskade. Quinta ska bo hos Viveca och Xilia hos mej.

 

 

 

      In Memorian

 

 

 

Europa champion S*Ellagården´s Baltasar SBI n 1987-1994 (Basse)

 

 

Vår första avelshane med en fantastisk djuplå ögonfärg. Gick i avel även i Frankrike och Schweiz när vi bodde där. Fick ett för kort liv, men fick många fina avkommor att minnas, är bla pappa till vår fanastiska:

 

Europachampion S*Engelkattens Anastasia SBI n, 1990-2001 (Anna)

 

 

Som vann 12 Best in show och även en Best of the Best i Lyon i sin drygt tre åriga tävlingskarriär. Hon han även med Europa Championtiteln, samt en kull ( C kullen) på den tiden. Dessvärre fick hon njurfel, men levde med oss tills hon blev 11 år. Hennes enda kull föddes i frankrike och sålldes bla till Sckweiz.

 

S*Celeste Nova Brandy. SBI a

 

 

Var vår första katt ihop med Brase. Tyvärr drog de inte jämt utan Brandy kastrerades och flyttade till eget hem.

 

Grand Internationell Champion S*Anjis San´s Lizzie SBI a 1989-2002

 

 

Lizzie var Annastasias mamma och hon fick A, B och D kullen. Hon och Anastasia samt våra franskfödda katter GIC Gentiane Grenat du Maoucha SBI n och IC Hermelina de la Perle d´Or SBI a flyttade alla med oss hem från Frankrike 1994. Vi lade ner vår kattavel mellan 1993-2003 så tyvärr finns inga avkommor efter våra franska honor.

 

Grand Internationell Champion Gentiane Grenat du Maoucha SBin 1991-1996

 

 

Gentiane köpte vi av en veterinär i Frankrike, Catherine Kretz i Normandie. Gentiane fick tyvärr inte så långt liv som vi hoppats.

 

Internationell Champion Hermelina de la Perle d`Or SBI a 1992-2006

 

 

Hermelina kom hem med oss, men bodde till att börja med hos vänner i Stockholm. Då Gentiane gick bort, så blev hon lite ensam och våra vänner ville gärna ha henne och så blev det. Hon levde ett långt och bra liv hos dem.

 

N´Apelia Embla SBi a 2000-2001

 

 

Embla var vår dotter Maddes katt på alla sätt. Tyvärr blev hon bara 1,5 år gammal.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   S*Engelkattens